کمتر از 1 دقیقه پیش

طرز تهیه ران مرغ سوخاری با سس قارچ و پیاز

طرز تهیه ران مرغ سوخاری با سس قارچ و پیاز
در این قسمت باطرز تهیه ران مرغ سوخاری با سس قارچ و پیاز با ما همراه باشید.
 

مواد لازم:

  •  روغن زیتون :   1 قاشق غذاخوری
  •  ران مرغ (با پوست و استخوان) :   1.360 کیلوگرم
  •  نمک :نصف قاشق چای خوری
  •  قارچ :   450 گرم
  • پیاز خرد شده :   نصف فنجان
  • ترخون خشک :   سه چهارم قاشق چای خوری
  • عصاره مرغ :   نصف فنجان
  • سرکه سفید :   نصف فنجان
  • خامه زده شده :   2 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه تازه :   به مقدار لازم
  • جعفری تازه خرد شده :   1 قاشق غذاخوری
- اگر از ترخون تازه استفاده می کنید، دو قاشق چایخوری لازم دارید.
 

طرز تهیه :

فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
روغن زیتون را در یک ماهیتابه گود روی حرارت متوسط گرم کنید. تکه های مرغ را از سمت پوست آن داخل ماهیتابه چیده و سرخ کنید. یک چهارم قاشق چایخوری نمک روی آنها بپاشید. مرغ ها را در حین پخت حرکت ندهید تا طلایی رنگ شوند (حدود 5 تا 6 دقیقه)
 
مرغ سوحاری با سس قارچ و پیاز

تکه های مرغ را از سمت پوست آن داخل ماهیتابه چیده و سرخ کنید و روی آن نمک بپاشید


حالا تکه های مرغ را از ماهیتابه خارج کرده و آنها را در سینی فر بچینید (پوست مرغ باید به سمت بالا باشد). ظرف را برای 13 تا 15 دقیقه داخل فر قرار دهید.
 
مرغ سوخاری


تکه های مرغ را از ماهیتابه خارج کرده و در سینی فر بچینید و برای 13 تا 15 دقیقه داخل فر قرار دهید

در همین حین، قارچ ها را خرد کنید. 1 قاشق غذاخوری از روغن داخل ماهیتابه را حفظ کرده و بقیه را دور بریزید. ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کرده و قارچ را داخل آن بریزید. قارچ ها را تفت دهید تا با روغن پوشیده شوند.
 
مرغ سوخاری


قارچ ها را تفت بدهید تا آب بیاندازند سپس پیاز خرد شده و ترخون را اضافه کرده و باز تفت بدهید

برای دو دقیقه قارچ ها را تفت دهید تا شروع به طلایی شدن کرده و آب بیاندازند. وقتی قارچ ها صیقلی شدند، پیاز خرد شده و ترخون را اضافه کرده و برای یک دقیقه ی دیگر تفت دهید.
مرغ سوخاری


عصاره مرغ و سرکه را داخل ماهیتابه ریخته و حرارت را زیاد کنید و بگذارید تا مایع نصف شود

عصاره مرغ و سرکه را داخل ماهیتابه ریخته و حرارت را زیاد کنید. اجازه دهید مایع به نصف کاهش پیدا کند. طعم این مخلوط را چشیده و اگر لازم است نمک بیشتری به آن اضافه کنید. در آخر فلفل سیاه را روی آن بپاشید.
مرغ سوخاری


حالا خامه را اضافه کرده و حرارت را کم کرده و اجازه بدهید برای یک دقیقه بجوشد
 
در هنگام سرو، سس قارچ و پیاز را در کف ظرف سرو ریخته و مرغ ها رو روی آن بچینید. اگر این سس در ظرف پخت چکه می کند، آن را روی مرغ ریخته و در آخر مقداری جعفری روی آن بپاشید.

نظرات کاربران:


نظر شما در مورد این موضوع:

فیلدهای ستاره دار را وارد نمایید.ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار
Scroll