طرز تهیه کوکو بادمجان
کمتر از 1 دقیقه پیش

طرز تهیه کوکو بادمجان

طرز تهیه کوکو بادمجان
طرز تهیه کوکو بادمجان بسیار راحت و آسان می باشد و برای تزئین آن می توان از گوجه خرد شده و خیار شور و جعفری تازه استفاده و به عنوان غذایی برای وعده اصلی میل کرد. برای آنکه مزه تلخ بادمجان گرفته شود بهتر است قبل از سرخ کردن بادمجان ها 3 تا 4 ساعت بادمجانهای پوست کنده را  در آب و نمک بخوابانید و سپس نگینی خرد کرده و سپس سرخ نمایید.

مواد لازم :

  •  کدو سبز:    3 عدد
  •  بادمجان متوسط:    3 عدد
  • سیب زمینی :   5 عدد
  •  پیاز بزرگ:     1 عدد
  • روغن نباتی به منطور سرخ کردن سبزیجات :   3/4 فنجان
  • گوجه فرنگی کوچک :   1 عدد
  • تخم مرغ:    2 عدد
  • کره :   1 قاشق غذاخوری
  • پودر سوخاری :   1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل :   به میزان لازم
  • زردچوبه :   نصف قاشق چای خوری


طرز تهیه :

پیاز، بادمجان، کدو و سیب زمینی را پوست گرفته و نگینی کاملا ریز خرد می نماییم و جداگانه سرخ و کنار می گذاریم.

سبزیجات سرخ شده، 6 عدد تخم مرغ، پودر سوخاری ریز، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط می کنیم.

تابه ای را گرم کرده و کمی روغن درون آن می ریزیم تا گرم شود و مواد مخلوط شده را درون تابه می ریزیم و دو طرف کوکو را به مدت 20 دقیقه با شعله حرارت متوسط سرخ می کنیم.

نظرات کاربران:


نظر شما در مورد این موضوع:

فیلدهای ستاره دار را وارد نمایید.ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار
Scroll