کمتر از 1 دقیقه پیش

طرز تهیه اسپاگتی با سس ماریانا

طرز تهیه اسپاگتی با سس ماریانا
 این اسپاگتی یکی از اصیل‌ترین اسپاگتی‌های ایتالیا است.

مواد لازم برای طرز تهیه اسپاگتی با سس ماریانا برای 4 نفر:

  • 1 بسته اسپاگتی 500 گرمی
  • 7 عدد گوجه‌ فرنگی
  • 3 قاشق کره آب‌ شده
  • 2 حبه سیر رنده شده
  • 1 عدد پیاز خر دشده
  • 2 قاشق ریحان خرد شده
  •  مقداری پودر آویشن
  •  پیمانه زیتون بدون هسته
  •  1 تا 2 قاشق آب‌ لیمو
  • 1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه اسپاگتی با سس ماریانا:

1.  در یک قابلمه مناسب مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس اسپاگتی را داخل آن بریزید. صبر کنید تا اسپاگتی کاملاً نرم شود، سپس آن را آبکشی کرده و کنار بگذارید.
2.  در یک تابه گود کره را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. در این میان 5 عدد از گوجه‌فرنگی‌ها را رنده کنید. 2 عدد باقیمانده را هم پوست گرفته و خرد کنید.
3. بعدازاینکه پیاز و سیر نرم و طلایی شدند، گوجه‌فرنگی رنده شده را همراه با نیمی از پودر آویشن و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. صبر کنید تا سس کمی غلیظ شده و به روغن بیفتد، سپس گوجه‌فرنگی‌های خردشده را همراه با ریحان خردشده، آب‌لیمو و زیتون داخل تابه بریزید. مواد را به‌آرامی هم بزنید و صبر کنید تا به خورد هم بروند.
4.  بعد از حدود 5 تا 7 دقیقه اسپاگتی را داخل تابه بریزید. به‌آرامی مواد را هم بزنید تا سس به خورد اسپاگتی برود. بقیه پودر آویشن را هم اضافه کنید. در انتها پنیر رنده شده را هم اضافه کنید. اسپاگتی را همراه با سس داخل ظرف مرود نظرتان بریزید و سرو کنید.

نظرات کاربران:


نظر شما در مورد این موضوع:

فیلدهای ستاره دار را وارد نمایید.ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار
Scroll