کمتر از 1 دقیقه پیش

طرز تهیه قلیه ماهی

طرز تهیه قلیه ماهی
در این بخش از سایت بازار هدف طرز تهیه قلیه ماهی را برای شما آماده کرده ایم .
قلیه ماهی معروف ترین و خوشمزه ترین غذای جنوبی است که در اهواز ،خوزستان و سایر مناطق جنوبی کشور بسیار محبوب است. در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه را آموزش داده ایم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه قلیه ماهی :

  • یک کیلو (شوریده- سنگسر- هامور) ماهی پوست گرفته و پاک شده
  • یک بوته سیر
  • 300 گرم سبزی (گشنیز و شنبلیله)
  • یک بسته تمرهندی
  • یک عدد متوسط پیاز
  • به قدر لازم زردچوبه و نمک
  • یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • یک قاشق غذا خوری و یا یک فنجان آب گوجه فرنگی رب گوجه فرنگی

طرز تهیه قلیه ماهی :

ماهی را به اندازه ی تکه های 4 در 4 سانتی متر خُرد کرده و می شوییم . ماهی که برای قلیه ماهی استفاده می کنیم بایستی بدون استخوان باشد. به همین دلیل ماهی های شوریده، سنگسر، هامور و حلوا سیاه برای تهیه این غذا مناسب هستند. سبزی این خورشت شامل شنبلیله و گشنیز، هر کدام یه میزان 150 گرم می باشد. پیاز خرد شده را با 3 قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت می دهیم. سپس سیر و شنبلیله و گشنیز خرد شده، را با آن کمی تفت می دهیم. ماهی را با کمی زردچوبه و نمک، به همراه سبزی ها تفت می دهیم. بعد شیره تمرهندی و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و قلیه ماهی را با شعله ملایم به مدت 30 دقیقه می پزیم. غذا آماده ی سرو است.

نظرات کاربران:


نظر شما در مورد این موضوع:

فیلدهای ستاره دار را وارد نمایید.ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار
Scroll